Lokacija

Main stage

Kabare scena - Trg Koste Trifkovića

Nadaleko čuveni i opevani grad Sombor ubraja se među najlepše i najzelenije gradove Srbije. Poznat je po svojoj arhitekturi, urbanosti i originalnosti ali i po veselom duhu i bogatom društvenom i noćnom životu. Glavni muzički deo Terminal Music&Arts Festivala, kao i prethodnih godina, održaće se u strogom centru grada, na prostoru letnje bašte "Kabare", smeštenom na Trgu Koste Trifkovića između Somborskog narodnog pozorišta i Dečije biblioteke "Karlo Bjelicki".

Vidi mapu

Late Night Stage

Cafe de Sol, Kanalska bb

Po završetku glavnog programa na Main stageu, Terminal Music & Arts Festivala se seli do ranih jutarnjih sati u prirodu, na jedinstveni kanalski ambijent Cafe de Sola. Savršena lokacija za duge letnje festivalske noći, praćene i uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo i zabavu. Cafe de Sol udaljen je 3km od centra grada i pored sopstvenog prevoza, može se vrlo brzo doći i prijatnom šetnjom. Ukoliko se odlučite za jedan od brojnih taksi vozila, za vožnju od centra do Cafe de Sola izdvojićete oko 250 dinara.

Vidi mapu

Kupi ulaznicu!

Ulaznice za muzički deo Terminal Music & Arts festivala se mogu kupiti na internet stranicama i svim prodajnim mestima distributera gigstix, DD tickets-a i tickets.rs.
Rezerviši svoje mesto na vreme – Uplovi u lepšu stvarnost, budi deo Terminala!

kupi ulaznicu