Jojo Mayer

Image

Terminal Check In Belgrade - Jojo Mayer u Domu omladine Beograda!

"Čovek nije mašina i nije stvoren da svira kao mašina. Ali mi imamo nešto sto nas može učiniti boljima od mašina i ja postajem sve zainteresovaniji za kreativnu razliku između 1 i 0 binarnog sistema. To je ono što želim da istražim. To je magija. Nije opipljivo, ali je ljudi osete."
Jojo Mayer


U Junu mesecu Jojo Mayer i Nerve su oduševili sve prisutne na 1. danu Terminal Music & Arts Festivalu u Somboru, a sada imamo veliko zadovoljstvo da najavimo još jedno vanvremensko muzičko iskustvo sa ovim umetnicima!

U sklopu promocije Terminal Music & Arts Festivala 2018, publika u Beogradu će imati priliku da prisustvuje koncertu ovog fenomelnog bubnjara, koji se smatram jednim od najinovativnijih I najboljih bubnjara današnjice, I njegovog benda!

Nerve?

NERVE je live bend iz NYC, osnovan 1997, I koji vešto izmiče bilo kakvom žanrovskom ukalupljenju - od old school, jungle-a, dabstep-a I glitch beat-ova, pa do minimal i tech house-a, uključujući povremeno I razne druge stilove. Nastupi ovog benda su tehnički perfektni, dinamični, potpuno iznenađujući I građeni na improvizaciji. Upravo na taj način, Jojo Mayer sa NERVOM stvora novu formu muzičkog izraza koji je danas potpuno jedinstven u svetu!

Nerve čine:

Bubnjevi: Jojo Mayer

Bas gitara: John Davis

Klavijature: Jacob Bergson

Zvuk i audio efekti: Aaron Nevezie

Pored dugogodišnje saradnje sa Roli Mosimann-om, Jason Lindner-om i Takuyom Nakamurom, NERVE je takođe sarađivao i sa Bugge Wesseltoft-om, DJ Shadow, Shawn Pelton-om, Tim Lefebvre-om, Karsh Kale-om, MC Malik Work-om, Salt Cathedral-om, Vernon Reid-om, Moshen Namjoo-om i mnogima drugima.

Image

Gde mogu da kupim karte?

Karte za koncert Jojo Mayera i Nerve se mogu kupiti preko Gigtixa i Eventima , kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

Prodaja karata po ceni od 1.600 RSD važi do 08. aprila.

Od 09. aprila karte za koncert će se prodavati po ceni od 1.800 RSD.

Početak koncerta je zakazan za 21h, u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Open door: 19.30h

Za više informacija posetite našu Facebook stranicu.

Image

info@terminalfest.org