Image

Nekoliko reči

O festivalu

„Spoj više umetnosti u jednu celinu, i to u srcu raskošnog grada Sombora, doneo je ovom gradu novu svežinu...“

Terminal Music & Arts Festival je internacionalni muzički i umetnički festival koji je imao svoju premijeru u avgustu mesecu 2016. Terminal i grad Sombor će u 2017. ponuditi gostima festival na više lokacija bogat i raznovrstan muzički, umetnički, filmski sadržaj koji će biti dopunjen muzičkim i likovnim radionicama, dnevnim jamm svirkama, street artom i drugim iznenadjenjima. Ove godine se centralni muzički dogadjaj Terminala održava u centru gradu u SC “Soko”, gde će gosti u potpuno novom ambijentu moći da uživaju u muzici koja dolazi sa svih krajeva sveta!

Iz NYC stiže čuveni bubnjar Jojo Mayer, koji prvi put nastupa u Srbiji sa svojim bendom Nerv! Turski DJ i producent koji je prošle godine eksplodirao na klupskoj sceni NYC je takodje chekirao svoje učešće za prvo veče festivala. Prvi put će se sakupiti i jaka jazz ekipa - Epiphany Iz Srbije. Iz Tuluza hip hop producent i DJ ProleteR, praćen live instrumentalnom podrškom, će naterati sve da djuskaju uz elektro swing, hip hop jazz i soul tonove. Beč i Austrija šalju muzičku senzaciju – live band “ElektroGuzzi” trio koji uživo izvodi elektromuziku. Iz Zagreba nam stiže poznati bend “DeTour”! Pored centralnog muzičkog dogadjaja, 2. izdanje Terminala otvara još jedan stage na kome će se održavati after žurke do ranih jutarnjih sati i to na lokaciji Cafe De Sola! Pripremite se za live svirke banda Djordja Miljenovića AKA Sky Wikluha, i na set-ove poznatih klupskih DJ iz Srbije i inostranstva.

Svi gosti će moći da uživaju u bioskopu na otvorenom u samom centru grada gde će biti prikazano 5 austrijskih filmova! Terminal će i ove godine imati izložbu slika, muzičke i likovne radionice, dnevne jamm sessione, ali u 2017. nam stiže i street art deo!

Chekirajte datume u vašem kalendaru za Terminal!

Image

info@terminalfest.org


Kupi ulaznicu!